Diana Danielle Takut Gemok



Sebut je gemok mesti ramai yang tak suke gan pekataan ni dan takut dicop gemok lebih-lebih lagi pempuan. sebab apa dah jadi stereotype pemikiran masyarakat yang mengatakan gemuk tu tak cantik, hodoh dan yang sewaktu dengannya. gemuk tak cantik ke?



macam tu juga dengan kes Diana Danielle ni sebab taknak kelihatan gemuk die tak nak pakai baju rekaan Ezuwan Ismail pada malam Festival Filem Malaysia Ke 23 (FFM23)Mak Diana, Norsiah Ramli pun bergegas mencari pengganti dan malam tu Diana di sponsor oleh Calvin Too.

Sebab taknak pakai baju sponsor pun boleh masuk paper. untung sape yang jadi artis semua nak follow aktiviti harian die, tapi tu kelebihan artis yang tengah naik je lah. kalo artis yang dah suam-suam kuku tu bile ada kes kat mahkamah baru nampak muke kat paper, dah nasib badan.

@: kalo die pakai juga baju tu mesti jadi macam kes Raja Farah, pastu salahkan baju huhu


Responses

1 Respones to "Diana Danielle Takut Gemok"

Anonymous said...

gemuk bkn setakat buruk,tp mcm2 penyakit kronik dtg!


November 12, 2012 at 12:10 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com