Anak tetak ibu selepas baca buku 'Perubatan islam menangkis kejahatan makhluk halus'



terkejut gak bile baca berita ni dekat kosmo! tadi. mula2 me ingat kes ni tak lah yang spesel sangat sebab before ni pun banyak juga disiarkan kes tetak menetak bunuh membunuh dan last2 orang yang membunuh tu rupenya mengalami sakit mental. tapi yang menariknye kes ni anak yang menetak ibunya tu normal tapi jadi tak normal lepas baca buku 'Perubatan islam menangkis kejahatan makhluk halus'

 TERPENGARUH...Halim menunjukkan buku yang sering dibaca anaknya sebelum kejadian. 
suami mangsa memegang buku y dibaca anaknya

Che Wa Isa, 57, meninggal dunia akibat cedera parah di kepala dan sebahagian otaknya terburai akibat tetakan anaknya sendiri berusia 23 tahun dengan kapak pemotong buah sawit. Suspek memberitahu ibunya itu telah lama mati dan hanya tinggal jasad yang dihantui saka dan santau. Dia juga menganggap dirinya umpama toyol

betapa hebatnye bisikan syaitan sehingga mampu membuat manusia hilang arah. ya Allah moga dijauhkan

@:nak sangat tahu pe kandungan buku tu, kat mane jual eh?


Responses

1 Respones to "Anak tetak ibu selepas baca buku 'Perubatan islam menangkis kejahatan makhluk halus'"

eiysya zasya's said...

kat bookstore biasa pun ada jual.. aitu pernah tgk kat tv, ustaz tu buat demo..


November 11, 2010 at 10:34 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com