Watson Membership Card And Gift Voucher (i dah ada, uols?)



semalam pegi TS dan sempat singgah kat Watson
dulu kat 2nd floor skang dah berpindah ke 1st floor
banyak barang offer buy one get another one for RM1, huh menarek
tengok tu haa, promotion till 13 oktober 2010. cepat2 sape nak borong
dan sempat juga daftar jadi membership Watson
bayaran RM12 untuk seumur hidup
siap tulis pasport lagi, jangan memain..kelas gitew
ni pula yang kat dalam, Membership Card and Gift Voucher
banyak seh, so sape nak boleh mintak kat aku..for free

huhuuk ye la tak larat kot nak beli sume, dari biar camtu je sampai expired baik bagi kat korang kan?
tapi kene amek sendiri la kat aku..hahak
nak tengok lagi? ni haa...
sape nak jadi member boleh baca kat sini Watson


Responses

0 Respones to "Watson Membership Card And Gift Voucher (i dah ada, uols?)"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com