(Tutorial) Cara Memakai Shawl Mengikut Fesyen Terkini



Salam semua, untuk entry kali ni me nak berkongsi cara terbaru mengayakan tudung jenis shawl atau selendang. tutorial ni dalam bentuk gambar dan dicilok dari majalah nur. mesti ramai yang dah bosan dengan cara korang pakai shawl kan? nak cuba gaya baru tak reti, tak pun segan takut nampak pelik nanti orang pun pandang semacam je.

tapi dalam tutorial ni cara memakai shawl mengikut fesyen terkini dan nampak simple. kalau berminat boleh try (sile klik gambar untuk pembesaran)

Gaya 1: Shawl


Gaya 2: Mavi 


Gaya 3: Turkish


Gaya 4: Mavi II

Gaya 5: Marheba


Gaya 6: Shawl II


Gaya ikatan ni diilhamkan oleh Malady Couture dan kredit kepada mass.nasyeed.my

@: sangat berminat gan style no. 1 tu heee~


Responses

0 Respones to "(Tutorial) Cara Memakai Shawl Mengikut Fesyen Terkini"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com