Sedang Menikmati Black Pepper Chic. McDeluxe dan McShaker



fuh berjam juga aku nungu mcDelivery ne
before ni ok je paling lambat 20min.
tadi nak dekat sejam kut!

tapi bebaloi sebab skang aku tengah menikmati Black Pepper Chic. McDeluxe dan McShaker..nyum2

ni kat luar kotak, meh tengok kat dalam pula
haa, ni pula isi kotak tu..nyum2.jauh beza kut gan yang dalam gamba iklan
fuh! jauh beno ghupenye..yang ni bukan main tebal dagingnya..for real tengok kat atas tu ciput jek
tapi takpe janji sedaaapp :)
next...
mcShaker pula
ni la mcShaker,bubuh atas fries memang sedap, tak caye try ar
kalo beli large fries dapat free 1 mcS
bag ni tuk shake fries+mcS


so masukkan fries dalam tu pastu bubuh mcShaker
shake it and taste it...ummmph!!!


Responses

0 Respones to "Sedang Menikmati Black Pepper Chic. McDeluxe dan McShaker"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com