Saida Mohon Cerai Kerana Orang Ketiga?




Lagi-lagi kes cerai artis

musim skang ramai artis yang merancang mendirikan rumahtangga tapi ramai juga yang meruntuhkan rumah..ish2

Penyanyi Saida yang merupakan kakak penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin membuat permohonan cerai secara baik di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur.

Saida atau nama sebenarnya Siti Norsaida Tarudin, 34, memfailkan permohonan perceraian terhadap suaminya, Mohd. Ghazali Yahya Zikri, 40

@:kalo artis cerai takde sebab lain mesti orang ketiga, kes saidah ni pula?


SA


Responses

4 Respones to "Saida Mohon Cerai Kerana Orang Ketiga?"

Fantastic Ajane said...

biar btl.. mcm loving couple tul drg 2...


October 27, 2010 at 3:06 PM
ambooyats said...

da xda jodoh kut huhu


October 27, 2010 at 5:20 PM
teman tak berapa rapat said...

ermm.. mmg susah nak bersefahaman sbb sorang dari family yg ada background agama, sorang lg dari family artis.. tak tau ler apa masalahnyer...

tapi, manusia memang tak kan faham perangai manusia yg lain.. sebab itu, rumah tangga perlu ada give and take.. percintaan yg indah dulu perlulah dikenang.. anak2 juga perlulah difikirkan.. populariti pasti akan tenggelam suatu hari nnt.. tp, anak2 yg soleh, amal ibadat akan kekal selamanya dan akan menjadi pemberat di akhirat kelak..

fikir2kan lah... bukan utk sesiapa, tp, demi akhirat yang akan kekal abadi...


October 29, 2010 at 10:45 PM
ambooyats said...

owh macam tu ke? anak dah4(yeke 4?) baru nak cerai. cian kat anak2

p/s:citer kat blog ni ngarut jek,lebih auta dari fakta..:)


October 30, 2010 at 12:24 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com