Rina Salleh Juara Gadis Melayu Musim Ke-3



Kalau tengok undian online Gadis Melayu 3 sebelum ni, mesti ramai yang jangka Mastura jadi juara sebab undian dia tertinggi berbanding peserta lain. tapi malam ni, dalam pertandingan akhir Gadis Melayu 3, nasib tak menyebelahi Mastura. Rina Salleh telah dinobatkan sebagai Juara Gadis Melayu Musim Ke-3. hmmm....agak diluar jangkaan ye, apepon tahniah buat Rina @ Norazrina Mohd Salleh. Rina ni sorang blogger, yang me taw die ada dua blog satu personal dan satu lagi blogshop. yang personal blog tu skang dah private so takleh nak bace lagi..huhuk

hadiah yang dibawak pulang Juara Ikon Gadis Melayu 3 (berjumlah RM160,000)




• Wang tunai RM30,000
• Set Mutiara Rafflesia bernilai RM120,000
• Barangan Singer bernilai RM10,000


• Trofi Sirih Junjung Gadis Melayu sumbangan ZRA Glocal
• Jambangan bunga sumbangan Creative Creative Gifts

&
yang ni pula hadiah tajaan dari ambooyats@blog






Siapa bilang gadis melayu tak menawan
Tak menarik hati, tiada memikat
Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

Aduhai... lemah lembut gayanya
Serta manis senyumnya
Hitam pekat rambutnya
Ayuh ambil si dia

Di antara gadis gadis seluruh dunia
Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Di antara gadis gadis seluruh dunia
Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Budi bahasanya, pandangan matanya
Sentuhan jiwanya membuatku terlena



@: sile balik umah bawak hadiah sambil nyanyi lagu ni ye


Responses

0 Respones to "Rina Salleh Juara Gadis Melayu Musim Ke-3"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com