Putera Mahkota Dubai Baca Ambooyats@blog



Tajuk takleh blah, hiperbola sungguh huhu
semalam dapat trafik dari United Arab Emirates yang datang baca entry pasal Dubai Mall
tak tahu lah pak arab mane dan cemane leh mampir ke sini

ape yang buat aku teruja...
meh tengok dekat2
see, berjam juga kat blog ni. mesti tengah mendalami dan menghayati bait2 tulisan belog ni *hoho* 



nampak tak entry page tu, entry pasal Dubai Mall. dan referrer die ak dah sensored, muahaha perlu ke? tapi  aku dah cek link referrer tu datang dari email.

ke sebab aku cilok entry Dubail Mall tu?die mai sini
ah haaa~~~ tak tahu



Responses

1 Respones to "Putera Mahkota Dubai Baca Ambooyats@blog"

nUmara... said...

cmane nk cek ni? hihi


December 11, 2010 at 7:36 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com