Perempuan Dengan Rambut Separa Botak- sesuai ke?



gambar Mislina Mustaffa dengan imej barunya di red carpet FFM23.

sape die ni aku pun tek kenal, nak kata miz nina jauh panggang dari api

tapi y pasti die ni one of malaysian artis la yang suam2 gigi

Mislina
Mislina

Mislina

Mislina mustaffa

die rase hot kut dengan rambut cegini
aku rase bukannya hot, tapi hotdoh

@: rambut adalah mahkota setiap insan 


Responses

3 Respones to "Perempuan Dengan Rambut Separa Botak- sesuai ke?"

nur said...

daripada tak kenal terus glamer kat sini kan.. sebab botak..
ALL IN ONE


October 26, 2010 at 12:32 PM
ambooyats said...

huhu, bagi can die mencapub kat blog neh


October 26, 2010 at 12:44 PM
miss norafizan said...

sape dia neh?? xknal pun! sah2 nk cpt glemer 2...sbb 2 pilih tuk botak.. JIJIK la.. ;) sory! mulut terpuaka! hahaha


November 8, 2010 at 1:04 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com