myfriends2u (Facebook Versi Malaysia)



Facebook memang dah jadi fenomena terhangat kat tenet skang
tak kira lah tua muda,kecik besar semua ada account FB
dari yang keje kerani sampailah bos mesti ada punya, hari2 mesti mau buka FB
naib canselor (vc) ukm pun ada jangan memain






sebab tu lah Kementerian Belia dan Sukan (KBS) create laman sosial myfriends2u yang seakan FB
kiranya KBS ni menjadikan myfriends2u sebagai laman sosial alternatif


kata menteri KBS "myfriends2u menjadi platform atas talian bagi golongan belia untuk bertukar idea, menjengah peluang pekerjaan dan membina perniagaan sendiri."


bagus juga idea ni, jadi sebagai belia apa salahnya admin ambooyats@blog menyahut seruan ni dengan mebuat satu account myfriends2u...kehkeh




baru signup sebentar tadi,

kepada sesiapa yang berminat nak buat satu account myfriends2u silelah KLIK

p/s: silelah add account ambooyats@blog, jgn memalu :)


Responses

0 Respones to "myfriends2u (Facebook Versi Malaysia)"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com