Kemana Perginya Cik Epal?



sape tak kenal cik epal yang dulu aktif dalam dunia blogging

rugilah kalo korang tak kenal dan memang tak penal baca blog die

walaupun cara penulisan yang ringkas, bersahaja dan mudah di fahami

tetapi penuh dengan informasi, pengajaran dan bermacam lagi lah

dan yang paling penting...

aku teringin nak buat ambooyats@blog ni pun bila dah baca cikepal06 tu

tapi skang die dah privatekn blog tu so tak dapat la nak baca story terbaru dari dia

p/s:harap pas ni boleh baca entry cik epal lagi :D


Responses

1 Respones to "Kemana Perginya Cik Epal?"

Roxy zai said...

btol3x!! blog dia best n sempoi..^__^


October 4, 2010 at 7:10 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com