Justin Bieber Sebenarnya Seorang Pedofilia 51 Tahun



ini yang aku baca dari FB






Bintang pop remaja Justin Bieber ditangkap setelah penyelidikan polisi membuktikan bahwa Justin Bieber bukanlah seorang remaja berusia 16 tahun, namun seorang pedofilia berusia 51 tahun yang menyamar. 

Pria dengan nama asli Michael Cote tersebut menyamar sebagai idola remaja selama bertahun-tahun dengan menggunakan wig dan topeng karet.

Analisa dari FBI menemukan bahwa lirik lagu-lagu Justin Bieber berisi kata-kata yang bertujuan untuk memanipulasi pikiran gadis-gadis di bawah umur.

Terbongkarnya identitas penyamaran Michael Cote sebagai Justin Bieber terungkap setelah topeng yang ia kenakan terlepas di tengah konser.

Selebriti Kim Kardashian yang pernah digosipkan menjalin hubungan dengan Justin Bieber pingsan setelah mendengar kabar tersebut.
lookmanez_lmj: Sementara rapper remaja Jasmine Villegas yang pernah memberikan oral seks kepada Justin Bieber dilaporkan mengalami gangguan kejiwaan terkait dengan berita bahwa Justin Bieber adalah seorang pria berusia 51 tahun yang menyamar.


p/s: betul atau tak, tu aku tak sure.kalo betul betau kat aku taw :)


terkini:Media Onion News Network (ONN) menyebarkan berita dan telah menimbulkan keraguan kepada identiti sebenar Justin Drew Bieber. 
Namun setelah diteliti, nyata laman web berkenaan hanyalah satu gurauan.



Responses

2 Respones to "Justin Bieber Sebenarnya Seorang Pedofilia 51 Tahun"

Roxy zai said...

hahaha..ada jgak terbca bnda ni kat blog org lain..huhu..x fanatik sgt dgn dia..hehehe..xkisah pun dia tua atau muda..tp ada eh topeng mcm tu? ada sesapa pakai topeng muka i x???hahah^___^


October 5, 2010 at 9:57 PM
ambooyats said...

tu la pelik, terer ar die boleh create topeng cam tu, huhu


October 5, 2010 at 10:43 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com