Fesyen Tudung Terkini 2010



Ramai juga yang berminat pasal fesyen tudung tekini 2010. macam before ni entry dari keyword nuffnang. Actually, me pun penggemar fesyen tudung ni terutama shawl, pashmina dan yang sewaktu dengannya. kalau dulu tiap kali ade patern baru yang jual kat Jalan TAR mesti nak beli. Tengok cantik je patung tu pakai sebab tu lah beria-ia nak beli. Lagi satu suke sangat beli anak tudung yang warna warni, comel!

rase2 nak cari fesyen terbaru kain, tudung, baju, shawl dan lain2, Jln Tar memang tempat paling sesuai. Rasa beruntung sangatl duduk kat ukmkl ni kalau nak pegi mana-mana beli barang senang, nak pegi Jln Tar pun anytime boleh.

satu lagi butik popular di Jln Tar yelah Ariani. banyak koleksi tudung yang menarik dan harga pun sesuai dengan kualiti. mostly wanita bekerja memang suke tudung instant macam ni, kalau student lebih prefer shawl.

Jum usya Fesyen Tudung Terkini 2010 Butik Ariani

corak shawl terbaru, dengan anak tudung bermanik

tudung siti versi manik selonggok

tudung pusing, sebab pe nama die pusing? bile dah sarung tu kena pusing bahagian hadapan tu

yang ni pulak sesuai dipakai untuk pegi majlis atau function

dua tone, bercorak dan kosong


@: lepasni nak post berkenaan fesyen shawl terkini pule, insyallah :)


Responses

0 Respones to "Fesyen Tudung Terkini 2010"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com