feeling2 omputeh



suatu hari tu..
masa jejalan kat shopping mall tetibe tekak aku mengidam nak makan cake
teringat cheese cake secret recipe terus telan air lio..blupp2

rasberry cheese...yummy~

pastu aku pun laju je masuk kedai Secret Recipe yang dari jauh memang dah nampak. tengah usya2 kek, ada sorang pompuan diri tepi peti kaca kek tu(peti ke?pelik je bunyinye). tengok baju die dah tau memang pekerja SR sebab pakai unifom. muke die pula ala2 syiria, yang penting bukan muka melayu. hidung pun agak mancung disitu

then, aku pun tanya la kat pompuan tu "how much for a slice?" sambil tunjuk cake choc. indulgence.
pompuan tu pun jawap "harga ade tulis kat situ, 6.30sen satu slice"
eh cakap malay pulak, ok agak malu disitu
ok xsedap, agak menyesal membeli
lepas beli cake choc. indulgence aku terus blah
pasni tanak speaking2 dah, nak guna bahasa kebangsaan *hoho*

p/s: bahasa jiwa bangsa, hahak


Responses

0 Respones to "feeling2 omputeh"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com