Cara Artis Nak Cepat Kaya



Siapa tak nak jadi kaya? sile angkat kaki!
hmm...semua orang nak kan. kadang-kadang ada yang sanggup wat apa saja demi duit tak kira lah dengan cara yang betul atau sebaliknya.

macam artis sorang ni yang kononnya berpendapatan RM300,000 sebulan.
nak tahu macamna die boleh dapat income sebanyak tu? meh baca...


ada seorang artis yang berpendapatan lebih daripada USD100,000 sebulan atau bersamaan RM300,000 lebih. Siapa gerangannya tak pasti pula sebab tidak didedahkan namanya, atas faktor keselematan. Mengenai pendapatannya itu, tidak dijelaskan pula bagaimana didapati, kerana yang pasti dia bukanlah daripada orang yang tahu berniaga (business).


Dulu dia ni panas akibat digosipkan yang dia ditaja oleh buaya-buaya darat yang kaya raya. Apa yang lebih mengejutkan lagi apabila web hiburan itu mendakwa dia ni jugak dikenali sebagai GRO kelas atasan.
(sumber: izyan.com)


@: tetibe rasa nak nyanyi lagu Tomat-Wali Band



dengarlah hai sobat
saat kau maksiat
dan kau bayangkan ajal mendekat
apa kan kau buat
kau takkan selamat
pasti dirimu habis dan tamat

bukan ku sok taat
sebelum terlambat
ayo sama-sama kita taubat
dunia sesaat
awas kau tersesat
ingatlah masih ada akhirat

astafighrullahal’adzim
reff:
ingat mati, ingat sakit
ingatlah saat kau sulit
ingat ingat hidup cuman satu kali

berapa dosa kau buat
berapa kali maksiat
ingat ingat sobat ingatlah akhirat

cepat ucap astafighrullahal’adzim
pandanglah ke sana
lihat yang di sana
mereka yang terbaring di tanah
bukankah mereka
pernah hidup juga
kita pun kan menyusul mereka

astafighrullahal’adzim




Responses

0 Respones to "Cara Artis Nak Cepat Kaya"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com