SIMBOL mengarut



aku baru pasan gamba ni dalam mylappy
actually 3tahun lepas kot aku copy folder gamba dr member aku
dalam folder tu banyak sgt gambar menarek, 
header yang aku buat before ni pun sume gamba amek dari folder tu

baru tadi aku view 1by 1 gamba kat dalam folder tu
sebab nak cari background untuk slideshow presentation

dan..aku jumpe neh

hahak..Lawak + Lucah


Responses

2 Respones to "SIMBOL mengarut"

tiejc said...

salam

ada terbaca pasal simbol nie kt satu forum tu..haish mcm2 diorg nie, kelakar pun ada :P

www.jomcerita.com


October 9, 2010 at 5:30 PM
ambooyats said...

a'ah benda ni dh lame kut, baru nk publish ehehe


October 9, 2010 at 6:14 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com