Lady Gaga Meat Dress



Sebelum ni ambooyats@blog dah post entry berkenaan Lagu Alejandro by Lady Gaga

kali ni pula nak cerita pasal fesyen berpakaian LG yang pelik lagi ganjil

mungkin sebab cara berpakaian yang tak penah dipakai dek orang menyebabkan LG lebih fofular

Lady Gaga yang meraih "Video of the Year" award for "Bad Romance" at the MTV Video Music Awards mengenakan Meat Dress yang... (ntah tak tahu nak komen apa, korang tengok la sendiri)





kalo diletak kepala lembu jadikan topi lagilah menarek.kot2 leh jadi Best Dress of the year


Responses

1 Respones to "Lady Gaga Meat Dress"

aniji said...

adakah itu daging or dia buat cm dging???huhuhu..geliii lak tgok..


December 19, 2010 at 3:33 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com