Balik Kampung~~~bersama Bugati Veyron



tak sabarnya nak balik
tengah countdown neh
2 hari lagi...yeay!!

petang jumaat ni macam biasa bebuka atas kapal 
aku dah set dalam kepala nak order satay + nasik = SEDAP!

dua jam lebih atas kapal letihnya
tapi yang best flight malam bile dah nak landing tu tengok kat bawah
cantek! tengok cahaya lampu dari rumah2 or bangunan
pastu kat dalam cabin lak dorang kan tutup lampu, pastu on lampu kat wings

so sape y nak jemput aku kat airport aku nak naik ne yee
huh! bedarah hidung tengok

raya nanti kite konvoi beraya pulak ye
sape nak tompang aku naek kete ni...angkat mata!


fuh.....pengsan

p/s: masa kecik just tengok orang laen naek kapal, tapi skang sendiri dh puas naik
masa skang tengok orang naik Bugati, aku bile lar nak merasa..huhuk imposibley


Responses

0 Respones to "Balik Kampung~~~bersama Bugati Veyron"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com