Suara Dajjal Sudah Kedengaran



Salam semua,

semalam dapat email dari member dan nak kongsi kat sini



Semalam, siaran RTM di Negeri Pahang tergempar bile ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa bumi selama 3 minit, (mungkin ini tanda2nya)

Kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi. menurut para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain...Amanah!! Wallahualam...   

BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya??? 

POKEMON bermaksud saya yahudi,

PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi,

CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah(..nauzubillah) 

sumer org yg ade yahoo messenger (ym), tolong jangan add org yg id die macam ni: anamuslim_...cute_ 97@yahoo. com die cuba nak murtadkan org Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!!

Protect Our Population Of Islam

p/s: so nasihatkan adik2 anak2 spya jgn sebut nama2 kartun yahudi tu ek!


Responses

1 Respones to "Suara Dajjal Sudah Kedengaran"

fairuz said...

errr masyaalah. byknye dose rase diri ni T_T same2 lah kite insaf dan perbanyakkan amalan untuk slmtkan diri di SANA nnt :)


May 7, 2011 at 11:21 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com