Rezeki Buffered di Bulan Ramadhan



weeee~~~~
dalam bulan pose ni mr.nuff bemurah hati bagi buffered bederet-deret
ala bukan blog ni je, blog lain pun banyak y post pasal mende ni kan...kan


bile BW blog ke blog tu memang macam2 jenis blog kite jumpa
ade y menarik, sempoi, ada style penulisan sendiri, memang sonok lah baca

tapi....

ada sestgh blogger y suke persoalkan dalam blog dorang

perlu ke nak tayang buffered blog korang segala?
nak jugak ke ko tujuk cek nuff y dah cash out tu?macam ko sorang je y ado?

hahak...jangan memain sebab aku memang penah jumpa killer question cam ni

dan bagi aku lah...semangat nak jawap ni

ye! memang perlu!
i.dah nama blog tu hak milik persendirian, biar je la nak post apa kat blog tu
ii.bukan kite je y sonok tengok buff kat blog sendiri, tapi yang baca tu pun tompang sonok. so makin semangat la diorang ni nak blogging
iii.macam tu gak gan cek y korang dapat. asalkan niat korang bukan nak menunjuk2, tapi berkongsi. sharing is caring
iv. kalo blog y personal life tu biasa die cite kisah happy, sedih dan memacamlah. so y ni juga a part of ur happy moment. tak salah pun nak berkongsi.

p/s: apelah y aku merepek pose2 ni, dah takde benda nak tulis tu y aku merepek sementara tunggu bebuka ni..heeee


Responses

0 Respones to "Rezeki Buffered di Bulan Ramadhan"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com