Panduan Menjana Wang Untuk Blogger



Hi, salam semua

Ni baru balik dari kelas
dari pagi sampai ke petang...penaaatttt

okies..
semalam dah cite pasal kuda sesat kat times square
so ni nak sambung lagi cite masa jalan2 kat TS
bukan takat snap2 gamba kuda je tapi....
buku pon nak snap2 juga

bukan sesaja nak snap gamba buku ni
tapi memang buku ni agak menarik (for me la)
nak taw buku apa?

KEAJAIBAN BISNES INTERNET DALAM MASA 8 HARI

tu dia..muka depan

xtually buku ni bukan untuk bisnes internet semata-mata
tapi more to cemana nak bina blog yang menarik dan dapatkan duit dari blog!
memang buku ni sangat sesuai untuk bloggers sebab korang jarang jumpa tips2 y ada dalam buku ni kat mana2. sebab korang lebih prefer cari kat tenet je kan, senang lagi FREE. (ak pon slalu je wat heee)
kalau yang nak buka bisnes online rasanya memang korang patut beli la buku ni

banyak info dalam ni y bukan tuk kegunaan blog je,
tapi boleh aplikasi untuk bende lain
nak taw tak bape arge buku ni

ye! RM29.90

dan tuk pengetahuan korang aku tak beli pun buku ni..heeeee
kedai tu memang kasi kite bace, so bace je la..(selamat duit aku :D)
mane2 part y aku rase menarik tu sempat jugalah aku snap2

korang nak taw tak kandungan dalam buku ni y sempat ak snap
ke korang nak beli sendiri buku ni?

p/s: kalo ada mase aku cite lagi yee...:)



Responses

6 Respones to "Panduan Menjana Wang Untuk Blogger"

DaHLia said...

bab2 wang ni memang xpernah xmenarik.hehe


August 10, 2010 at 7:46 PM
PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Biasa buku2macamni x best..Gempakje lebih..Isinya mengecewakan..

Pak Cik yang Glamour di Bulan Puasa dan Hari Raya


August 11, 2010 at 12:00 AM
ambooyats said...

y ni memang dah bace isi die, boleh tahan gak..heee


August 11, 2010 at 8:23 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com