Mohd Khairuddins Mum Kini Di Blog Ambooyats



Hai! Morning semua,

Hebat betul mak Mohd Khairuddin ni kan
kalo before ni kte just kenal beliau dari YouTube
tapi skang die juga dah buat kemunculan kat mana2 blog
tak percaye...?


ni buktinye

tu dia, mak khairuddin yang bejaya di snap kat Ambooyats@blog
tak sangke ye sampai ade company yang support tuk iklan kat nuffnang

emm memang terbaek lah
patut dijadika idola ibu-ibu semalaya
setakat ni beliau dah ada 2 video yang diupload ke YouTube
video first dah cecah 44K viewer
and yang second lak 7K viewer

pasni aku pulak nak buat tuk my son
ade son ker???
anak koceng pon boleh la kut..huhuk

korang boleh tengok video mak Khairuddin ni kat sini Mohd Khairuddins Mum

p/s: nanti aku bagi link tuk korang tengok MyKocengs Mum pulak ye..hihik :D


Responses

2 Respones to "Mohd Khairuddins Mum Kini Di Blog Ambooyats"

acepa weet said...

hehehe betoll.cepa pown nampak iklan ne siang td.tu yg cepa wat entri hehehe


August 2, 2010 at 5:51 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com