Maintain Buffered WalaupunTrafik Ciput!



hi, salam semua

hari ni aku betul2 xde mood
rasa banyak sangat masalah yang nak cover
lepas habis kelas tadi terus nak balik bilik
even petang ni ade kelas agi
dapat rehat kejap kt bilik pun oklah

ok bebalik pada tajuk entry
mesti korang dah baca kan Ambooyats@blog y kononya bernilai 7juta kat SINI
der!...walhal ranking kat Alexa je kut hahak
so nampak sangatla xde trafik kat blog ni n memang jarang sangat nak update

ni trafik terkini Ambooyats@blog untuk hari ni
cedeh :(

hahak..dah nampak kan keciputan trafik blog ni
tapi still maintain Buffered earing


tu dia,

so nak taw tak cemana Ambooyats@blog nak maintain buffered
walaupon trafik blog sangat hampeh

so kene tunggu...

kite sambung ke next entry k
dah nak g kelas da ni
nak kena siap dulu
tunggu taw
daaa.....

p/s: nantikan entry Maintain Buffered WalaupunTrafik Ciput! 2


Responses

6 Respones to "Maintain Buffered WalaupunTrafik Ciput!"

anastasyea said...

tak apa la... sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Kena rajin undate blog lagi..


August 3, 2010 at 1:50 PM
sujairi said...

aku masih x faham buffering2 ni ambuyat...
yang aku tau letak iklan jelah..hujung bulan dapat cek..Alhamdullilah.. janji aku rajin update dan promote blog aku ...hehe

p/s cepat2 update entry seterusnya k.. aku setia menanti...


August 3, 2010 at 1:53 PM
ambooyats said...

ana,
yosh! semoge sye mjd lbh rajin pasni..hihik


August 3, 2010 at 4:16 PM
ambooyats said...

sujairi,

hehek..sabarlah menanti...

coming soon ye!


August 3, 2010 at 4:17 PM
IntanBerlian said...

huhu takpe.yang penting ada buffered earning.heeee


August 3, 2010 at 5:41 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com