Kuda Sesat Kat Times Square



Salam semua,

semalam kuar jejalan g TS
saje nak hilangkan boring hujung minggu
dalam pale dah tebayang2 dah sale 70%, 50% gantung kat kedai kasut, baju

bile masuk je TS mata dok toleh kiri kanan tengok sale
tapi nan ado!...haduii
ade pon kedai y buat sale tapi tak banyak mana

so aku sempat gak lah usha2 kat ground floor
ade lah replika bangunan pe bende ntah
maybe sempena ramadhan ni so aku excited kejap nak tengok
kut2 ade y menarek tuk di beli


nampak meriah bukan, tp taklah semeriah mana..hahak


xtually ni tuk Golden Arabian Charm daa..


kalo kat negara arab dorang niage macam tu la kut, atap gune kain je bagi teduh dari panas,jimat. kalo kat sini takleh,bila hujan turun habess... 

ni la si Kuda yang sesat tadi...heeee


Responses

0 Respones to "Kuda Sesat Kat Times Square"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com