!!!......!!!



Salam pagi,

cuti hujung minggu ni tak rasa cuti pun
apa taknya banyak keje yang nak kena siapkan
kalau umah dekat memang konfem2 dah aku balik
rindu pula kat family
ni nak balik kena seberang laut dulu
adoooi...tak sanggup

sebab dah rindu sangat kat family xpecially my Mum
so nak buat entry keibuan sket...hahak
korang sayang tak mak korang
mesti sayang kan

sape yang tak sayang mak die
meh bace kat bawah ni

klik utk tumbesaran

haah! betapa BESAR pengorbanan ibu tuk anaknya
ade hati nak menci2 pulak
moral of d'story : SAYANGI IBU ANDA :)

khas untuk my Mum

mama,


dirimu tiada penggantinya,
kasihmu sukar ku cari merata
pengorbananmu tak ternilai dek harga
mama cukup membuatku bahagia


tanpamu aku tak mampu berdiri
tanpamu tak bermakna hidup ini
kerna mama amat kusayangi
tiada tukar ganti

sayang mama~~~<3


Responses

0 Respones to "!!!......!!!"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com