Hantu Kepala Terbalik



salam petang semua,

kalo time petang ni aku rajin sket update blog
yela baru balik kelas so takde lah banyak keje sangat

hah! ni nak cite pasal hantu kepala terbalik
takot tak? huhu
ni bukan sembarang hantu, tapi...

chaak!..monings :)

ye..burung hantu. comey tak
burung hantu ni bukan patah kepala ke hape tapi pura2 terbalikkan kepalany
haiwan ni cube nak kejutkan adik-beradikny yang sedang tido
alolo comelny..
kalo ade jual kat cni kompen aku orang petama beli nak suh die kejut aku lak..heee

p/s; tapi mahlok bebulu ni aku ngeri sket...


Responses

0 Respones to "Hantu Kepala Terbalik"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com