Flo Ellen's 1st GiveAway..



'Create

salam semua,
petang ni tak bz sangat so sempatla nak melayan blog ni
kali ni nak join  Flo Ellen's 1st GiveAway
excited juga nak join GA dari Sabahan Blogger ni..yela aku pun sabahan gak heeee~~~
nak menang GA ni mudah je cuma perlu teka umur anak Ellen
kalo bab teka meneka ni aku taklah terer sangat
tapi tak pe nak cube gak
.


 Meneka umur anak Ellen dalam gambar di atas:-
Cth : Gambar 1 : 3 TAHUN
 Gambar 2 : 1 TAHUN
Gambar 3 : 7 TAHUN
Gambar 4 : 5 TAHUN

nak cite siket pasal anak Ellen...
keempat2 beboy y comel2
pic 1 gan pic 4 tu muka derang hampir sama
y pic 2 pula same gan pic 3
huhu...tu ikut mata aku la tataw pulak orang lain 


Responses

2 Respones to "Flo Ellen's 1st GiveAway.."

FloEllen said...

Thks sudi join ellen's 1st GA...

hehehee...gambar tu soma org yg sama, anak ellen satu satunya....baru satu bah....tapi gambar yg berbeza...funny kan...


August 30, 2010 at 11:50 AM
ambooyats said...

haha yaka...adoyaiii hehe

awal2 lg dh salah teka huhu


August 30, 2010 at 12:57 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com