Dulu Redmummy Sekarang Giliran Ariffshah Pula



Salam semua,

letih semalaman ade kelas but still besemangat tuk menulis..heee
ok nak cite sket pasal tajuk entry ari ni
kalo sebelum ni mesti korang ade baca redmummy.com y masuk paper tu right?
kalau ade y tak sempat bace boleh klik kat SINI


dan skang giliran Ariffshah pula kuar paper
sape yang beli kosmo ari ni mesti korang dah bace sal die
tak pun baca kosmo online ade je
boleh klik kat SINI ye

sonok ye jd top bloggers leh kuar paper
bile lak giliran Ambooyats@blog 
hahak...pasan ade ke owang y nak interview
takpe kene bagi mantop dulu blog ni ngeh ngeh

p/s: lepas ni giliran sape pulak ye :D


Responses

10 Respones to "Dulu Redmummy Sekarang Giliran Ariffshah Pula"

Fyzal said...

takpe bro.. yg penting usaha.. kalo ada rezki, bukan takat paper, tv1 tv2 tv3 tv7 tv8 tv9 ngan astro pun boleh masuk bro. :)


August 5, 2010 at 7:32 PM
Shidi Shah said...

t kte same2 msuk pper yer..hahah


August 5, 2010 at 7:34 PM
ambooyats said...

fyzal,

erk bro? T_T

hahak bykny nk msk perli nmpk, nak msok E!news leh?


August 5, 2010 at 7:47 PM
ambooyats said...

shidi,

okies! make sure kat front page eh :D


August 5, 2010 at 7:49 PM
diraja22 said...

usaha pasti berjaya bro..


August 5, 2010 at 8:30 PM
ambooyats said...

uruchi,

hihik..berangan je lbh


August 5, 2010 at 8:46 PM
ambooyats said...

diraja,

oke bro! (^^)V


August 5, 2010 at 8:47 PM
IntanBerlian said...

huhu ambooyat ko next la!!


August 5, 2010 at 11:44 PM
ambooyats said...

intan,

insyallah ^^


August 6, 2010 at 9:08 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com