DARA? Berapa Harganya!



Salam tuk semua,

tahu tak apa y dimaksudkan dengan dara?
bukan majalah dara oke
dara atau hymen adalah lambang kesucian wanita
tak perlu lah explain lebih2 korang pun tahu kan

apa yang hairannya, orang skang ni suke sangat berniaga
bukan takat jual kain, baju, kuih segala
dara! pun nak jual haisssh
arge bukan sekupang dua, tapi juta2
tapi kat m'sia xde lah tu sume kat negara omputeh

tapi apa y sangat2 menghairankan
akhbar2 tempatan suke sangat publish tentang hal2 remeh camtu
siap letak tajuk besar lagi kat front page
dah takde cite lain ke nak bubuh dalam paper tu
ke saje nak bagi laris

lain kali letak lah info yang berguna sket
tak pun cite2 y ade moral value
kalo y tuh ape moralnye : Jangan Jual Dara!
hmmm....tu lah kesan lama sangat di jajah kut
sume nak ikut barat T_T

ni ke sebabny kes buang bayi semakin meningkat?
allahualam..

p/s: laen kali tamo cedok2 no..


Responses

4 Respones to "DARA? Berapa Harganya!"

zer0nymous said...

ingatkan harga majalah Dara tadi...

im from internetpeers.blogspot


August 7, 2010 at 5:20 PM
Sya Syazana said...

haiyyoo,,, sejuta x ckop maa... xkan terbeli dara dgn wang~


August 7, 2010 at 5:26 PM
ambooyats said...

zero,

mjlh tu murah aje, y free pon ad kat Dara.com :)


August 7, 2010 at 5:29 PM
ambooyats said...

sya,

betol3,

@#%$%^ org y jual, #$%^& lagi org y membeliny


August 7, 2010 at 5:31 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com