Cuma Siti yang Sesuai Pakai Tudung Siti



salam semua,
macam mana dah buat pesediaan tuk raya
bukan takat fesyen baju raya je y mesti up to date
skang fesyen tudung pun mesti yang glamor punya

okey ni nak cite pasal TUDUNG SITI
apesal nama tudung ni SITI?
mestilah sebab orang fes yang pakai n fofularkan fesyen tudung ni SITI nurhaliza
so tak payah susah2 nak pikir letak nama apa, taruk je lah nama SITI

ape y korang patut taw,
cuma SITI je yang seswai pakai tudung siti, betol tak?
meh tengok gambar bawah ni

nampak manis dan padan je ...seswai


||
tapi
bile orang yang bukan bernama SITI pulak yang pakai
macam ni lah jadinye
||


so, make sure before nak pakai tudung ni pastikan nama korang ade SITI 
barulah seswai dan padan

p/s: huhuk just kidding, yang takde nama SITI tu jangan plak majok pasni tanak pakai TUDUNG SITI


Responses

4 Respones to "Cuma Siti yang Sesuai Pakai Tudung Siti"

Zairie Husin said...

mmg pkai separuh je ker kat kepale?? hhehee

my recent post:
peninggalan nabi s.a.w


August 21, 2010 at 3:16 PM
IntanBerlian said...

huhu nama pon tudung siti kan.


August 21, 2010 at 11:01 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com