baRdboo GIVEAWAY



dah lame tak join pape contest
so ari ni aku rajen pla nak try giveaway ni
pe lagi kalo bukan



boleh join kat SINI
mudah je

1) Jadi follower bARdbOO. DONE!
2) Tulis satu entry mengenai giveaway ini dengan tajuk: bARdbOO GIVEAWAY. DONE
3) Nyatakan dari mana kamu tahu mengenai giveaway ini. MY-GIVEAWAY.
4) Letak banner giveaway di dalam entry tersebut. DONE!
5) Pastikan entry tersebut mempunyai link ke blog bARdbOO. DONE!
6) Letak banner giveaway berserta dengan link ke entry ini di sidebar blog kamu. DONE!
7) Hantar link entry kamu di bahagian komen entry ini. DONE!
8) Hebahkan mengenai giveaway ini kepada kawan-kawan kamu (Optional). OKIES!


SO MEH JOIN YE KAWAN2 :)


Responses

0 Respones to "baRdboo GIVEAWAY"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com