Banner Ambooyats@blog Jadi Rebutan!



Entri Panas!



lepas beberapa jam ngadap laptop nih
akhirnya dapat juga siapkan banner tuk blog ni
walopon nampak cam banner cap ayam je kan
tapi boleh jual dowh!...hahak

setakat ni aku dah terima 3 tempahan banner
caye tak...caye tak
dan admin ketiga2 blog tu orang yang sama
sape lagi kalo bukan haku :D

banner ni main copy paste gamba je
yang flash. animation bagai tu still dalam proses learning n clicking
nanti kalo ade mase+rajin nak buat yang better lagi

p/s: walopon tak menarik, sile tertarik :D









Responses

4 Respones to "Banner Ambooyats@blog Jadi Rebutan!"

Sir Marcello said...

ambuyat? sedap~ hehehe


August 1, 2010 at 3:10 PM
Lady Dora said...

excellent.
u buat guna soft apa?

kalau guna photoshop

u save as web baru picture lebih menarik..

Jumpa lagi

<3

Dora


August 1, 2010 at 3:10 PM
ambooyats said...

Dora

excellent? (bangge seh!)hihik

tp xjmp lak save as web, ni sve jpg je

btw tanks ya..ni nk kne imprve ag :D


August 1, 2010 at 3:50 PM
ambooyats said...

sir

mmg sedap mkn ramai2 heee


August 1, 2010 at 3:51 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com