Foot Detox Made in Japan



akhir2 ni ramai yang wat promotion sal foot detox
tak kisah la kat fb, blog n website
ade plak foot detox ni yang dijual serendah rm1.++
tapi bekesan ke?

so sebab terhingin sangat nak test mende ni
ak ada beli gak sepasang, bukan cap ayam taw
yang ni Made in Japan, arge pun lebih kurang kinohimitsu nye foot detox!
malam semalam dah try pakai mende ni
tapi gune kat kaki seblah kanan je, yang satu tak pakai lagi
nak lekat tu kne teliti, betul2 lekat kat kaki
gune plaster or selotape yang besar tu agi seswai

mule2 pakai memang rase ade yang menarik2 kat kaki
lebih kurang macam cas letrik kut
sebab die ada infrared n activated energy
pastu tadi pagi kaki dah rase ringan semacam
macam dah kurus sebelah lak (yela pakai belah kanan je)
pastu kaki kiri still ase lenguh2, berat lak tu
kaki kanan lak rase cam lepas buat foot massage je
hilang lenguh2 bagai (ape tak nye banyak sangat bejalan)

hmm..memang nampak sangat kesannye bila pakai sebelah je
so malam ni nak pakai sebelah lagi la :)


Responses

0 Respones to "Foot Detox Made in Japan"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com