entry dari Blog ɥɐdɯɐS



since cuti sem 3 bulan lepas jarang sangat kut nak update blog
dah masuk sem baru ni pun aku blur2 lagi nak tulis ape kat blog ni
nak kata tak online memang tiap hari buka blog ni
tapi idea2 tu masih kering

kadang2 terasa cam sampah lak blog ni
ngeh2 camna blog tu leh jadi sampah ek??

macam tak seswai je gamba superhero ni

Ni just from my view
1.tulisan yang takde kualiti
setiap orang ada cara penulisannya tersendiri. tak kisah lah cara penulisan formal, lawak, gile2 yang penting die dapat sampaikan mesej tu kat pembaca. kalo jalan citer mendatar je takde klimaks tak sedap nak baca samelah macam tengok movie.

2. entry copy paste
ni paling tak best asyik nak cari jalan mudah je. sebab tu la muncul mr/mrs copycat nih.tapi bagi aku tak salah nak copy tapi kena pandai olah sket2. aku pun selalu gak cilok gambar mr.google tp so far takde pula die bising.

3. lama gile tak update
kalo seminggu dua tak update ok lagi kut, tapi kalo dah berbulan2 (macam blog ni) say bye lah to ur readers :(.

4. blog tak menarik
kalau sebut pasal blog mesti kata cantik / tak. tak penah lagi orang sebut blog tampan. ye lah bukan kah seindah2 ciptaanNya adalah wanita (amin...) jadi sesuatu keindahan tu dikaitkan gan kecantikan. kalo bukak blog tu nampak cantik, kemas mesti sonok nak baca. tapi kalo serabut, iklan terabur, nak buka full page pun lama gile terus hilang mood nak baca.

nampaknya blog ni ada semua ciri2 kat atas tu..
tak pe kalo kat tv ade rancangan from zero to hero
ak pla nak buat blog ni from sampah to ????


Responses

0 Respones to "entry dari Blog ɥɐdɯɐS"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com