Blog Ambooyats benilai 7 Juta!



Sile teruja dengan nilai di atas!
mesti ramai yang tak percaya kan blog cikai camni boleh mencecah nilai 7juta
bukan senang ok nak dapatkan nilai yang sebanyak tu

pokcik kayo!

kalau before ni ambooyats@blog hanya bernilai 1 juta ++
tapi skang, dalam masa beberapa bulan mampu cecah 7 juta ++
jangan terlalu excited! sebab nilai tu bukan dalam ringgit (RM) or dollar or rupiah
tapi.....ranking Alexa semata-mata :(

uwarrgh~~~rase nak nanges

manyak gile owh~

so kepada bloger yang teruja nak dapat nilai macam ambooyats@blog ni
sile ikut tips2 kat bawah ni okies

1. tak payah susah2 update blog hari2. tak update langsung lagi ok

2. tak perlu blogwalking ke blogjogging ke, pastu nak say hi, "singgah sini", "jalan2 kat sini", klik 1,2,3,4. tak perlu dah

setakat ni tu je lah kot, kalo dah buat dua benda ni pun konfirm blog korang bernilai juta2

p/s; tips tak leh pakai, sile abaikan


Responses

4 Respones to "Blog Ambooyats benilai 7 Juta!"

Mario said...

keh3...tips terbaik ni weh... sbnrnya tak penting pun mende2 tu...blogging sekadar suka2 je...be happy je ...hehe


July 27, 2010 at 3:03 AM
ambooyats said...

ngeh2..otai cam en.mario jgk y memhami
pe yang pnting..hepy :D


July 27, 2010 at 5:32 PM
sop said...

7 juta?
bagus tul tips tu..
nak diskaun? tisp dah ada cuna jgn buat tips tu jer.. mesti boleh dpt


July 31, 2010 at 12:30 AM
ambooyats said...

sbb dah terbuat tu y jadi 7juta tuh :D


July 31, 2010 at 2:59 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com