akhirnya~~~~~



akhirnya...dapat juga blog ni di update
hemmm....lebih sebulan kot aku tak jenguk blog ni
tapi yang terharu sangat ada juga yang sudi jenguk2 kat sini sambil klik2
tengkiu korang....

bukan sesaja malas nak update tapi tak leh nak connect tenet
kalo kat kolej senang siket ada wireless boleh gak online 24/7
ada gak plan nak beli bband siap survey harga bagai
tapi harga tak tentu, dekat KL rm198 kat sabah lak rm146 jek

hmm last2 tak juga beli, tompang bband akak je lah
tunggu owang bagi bband free baru beli
jimat siket..kalo boleh sume nak free hihik


Responses

0 Respones to "akhirnya~~~~~"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com