terima kasih daun keladi, lain hari JOIN lah lagi (=



setelah diperkenankan oleh duli yang mulia raja-raja
tarikh melihat anak bulan jatuh pada..tettt tak leh tiru uncle tu die sorang je leh buat 
okey....
setelah genap sepurnama, tamatlah sudah ambooyats giveaway
thanks a lot to all my contestant y support my giveaway
skrg tunggu mase nak buat cabutan n umumkan pemenang yang bertuah!!!...
ade 83 peserta yang dah join
salah seorang akan memenangi hadiah utama
dan dua hadiah istimewa dari ambooyats
nak tahu sape pemenangnya??
||
||
||
||
||
||
||
jeng
||
|
|
||
||
||
||
||
||
||
||
jeng
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
jeng
||
||
||
||
tunggu selepas ini!
(ade iklan daaa~~~)





Responses

2 Respones to "terima kasih daun keladi, lain hari JOIN lah lagi (="

MyaFiza said...

aiyooo...berdebar ni nak tau..huhu...
sekali ada iklan daaa...
=)


April 1, 2010 at 9:14 PM
ambooyats said...

hihik..jap ek tgh wat cabutan
ermm...name myafiza dah ade dlm list ke??ke gne name laen


April 1, 2010 at 10:06 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com