RM 10 000 Sebulan Daripada Nuffnang



RM 10 000 banyak tu..
tapi itulah realitinya pendapatan seorang blogger hasil dari menulis blog
sape yang tak kenal Redmummy.com atau nama sebenarnya Mira Abu Bakar, 35
gan duit tu siap boley shopping2 n bercuti kat london n paris!
bukan takat tu je segala keperluan dari hujung rambut ke kaki ditaja syarikat pengiklan..woa jeles2



tapi Redmummy ni pun start dari bawah gak pendapatan pertama dari nuffnang sebanyak rm 90
sekarang dah cecah beribu riban
so kepada blogger lain n me oso tak mustahil kan..tapi kne ada usaha n inisiatif gak

sedikit tips dari redmummy
Panduan menjana pendapatan menerusi blog:
1. Individu mestilah mempunyai Internet serta komputer riba yang mudah dibawa ke mana-mana.
2. Mulakan membaca blog popular kemudian tinggalkan komen pada lima blog popular ini.
3. Kemudian untuk setiap blog yang sudah diberi komen, cari pula blog lain kemudian tinggalkan tiga komen di situ begitulah seterusnya sehingga iaa berkembang.
4. Buat template yang menceriakan dan bukan hanya mengambil template sedia ada.
5. Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan.
6. Mendaftar dengan laman web Nuffnang untuk memastikan blog menerima iklan daripada Nuffnang.
7. Rajin serta tidak kenal erti putus asa.


teruskan membaca kat myMetro
 


Responses

6 Respones to "RM 10 000 Sebulan Daripada Nuffnang"

ziha said...

huu..bila la bole jadi macam dia ek?


April 14, 2010 at 12:39 AM
ambooyats said...

rse2 die stat bloging 2oo6 so makneny 4thn la kot..huhuk lme gle


April 14, 2010 at 1:54 AM
NICK IRFAN said...

banyak giler babeng dia dpt!!! aku semnjank join nuff ade la dlm brapa hengget je yg dapat? hahaha x thu la bleh jd mcm dia ke x? :) eh! maaf tnye owner blog ni laki ke pmpuan??


April 15, 2010 at 12:45 AM
ambooyats said...

erm..perap 2 3 thn pun xsmpi byk tu kut..ase2 m ke f..ngeh2


April 15, 2010 at 9:11 AM
Din.. said...

jeles nyee..huhu


April 16, 2010 at 12:57 AM
MiD0ri said...

adess.. teruja betol tgk Redmummy ni... perhhh.. syok nye la.. bila la nak dapat mcm tu.. pelik2


April 19, 2010 at 7:51 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com