nak mengintai |..Gatsby Deodorant Street Fair..|




tadi rase nak pegi pulak ke Gatsby Street Fair nih even tak join pon..huhuk saja nak melihat keadaan kat sna

lagipun tempat ny dekat je kat Berjaya Times Square antara tempat pebret aku mencuci mata..kalo kat TS ni aku paling shuke shopping kasut!

esok ad agenda lain pulak..nak window shopping gan my sis :)

kalo tak silap gak esok ad PC Fair kat KLCC start dari 16-18 April ni...banyak pula event yang menarik ye

tataw dah nak g mane (+_+)


Responses

0 Respones to "nak mengintai |..Gatsby Deodorant Street Fair..|"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com