Ku Ingin Terbang Lagi




yossh!! final exam untuk semester ni dah hampir tamat dan hanya tinggal beberapa paper lagi yang perlu digoreng.

goreng tu goreng gak tapi jangan sampai hangus sudeh..agak2 dah secukup rasa tu bolehlah nak amek hati lecturer tuk bagi markah lebih.

so cuti semester pun dah nak dekat tak sabar nak balik rumah..weeee~~~~

bile balik tu biasa naik flight Air Asia atau MAS, kalau tak MAS mesti Air Asia, kalau tak Air Asia mesti MAS. pendek kata antara dua ni lah

kalau yang lain-lain tu tak pernah try pula macam firefly ke ala yang dalam citer Awan Dania tu. tapi teringin gak kut2 la ada Scha kat dalam flight tu. nak2 ada Jehan (^O^) konfem xtido dalam flight punya.

nak citer sikit pasal Air Asia and MAS ni, just nak share from my view

yang bestnya Air Asia ni mestilah harge tiket murah. ada yang sampai RM 0 utk arge tiket n cuma perlu bayar cas2 tertentu so total RM 10++ jek. Murah kan! kalau MAS susah sikit kot nak dapat arge camtu

tapi yang bestnya MAS ni dapat makanan free. siap boleh pilih lagi ala pilih antara dua set jek. pastu mintak la pape pon nak air ke mesti diorang bagi yang penting FREE. kalo Air Asia sume kene bayar. penah skali tu beli maggi dalam bowl kne RM 7++ kut. then, mase nak balik raya tepakse la berbuke dlm flight oder set nasi+sate 3 cucuk RM 10++. cekik darah betul.

yang bestny lagi MAS ni flight attendant die sopan jek. memang korang akan dilayan dgn penuh kesopanan dan kesusilaan ar *cam rukun negara pulak ye* dah tu ensem2 pulak..huhuk sempat ag cuci mate

kali ni nak naek MAS ke Air Asia ek?? kne tanya my top sponsor dulu..hahak


Responses

0 Respones to "Ku Ingin Terbang Lagi"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com