Fesyen Terkini Anak Tudung Awning



tajuk macam nak jual anak tudung je..huhuk saje nak promote sket..skang macam2 jenis anak tudung ade syria, lycra, jersey, cotton ntah pape lagi la..banyak sangat kut

so semalam g shopping2 kat jln Tar sempat jugak lah merembat sehelai dua anak tudung..konon nya yang terkini lagi pun kat kedai lain tak jual lagi

yang aku shuke sgt anak tudung awning neh

-of coz la sebab die ada awning so senang nak bentuk kat muke. muke pon nampak ade shape gitu. kalo muka yang mulat2 nampak lagi comey

-anak tudung ni panjang so boleh cover rambut kat blakang, kalo nak simpul pastu selitkan pun oke nampak lagi kemas

-tak longgar n tak ketat sangat..ngam2 je..b4 ni beli anak tudung jersey sakit telinge pakai..yang ni tak agak selesa juga

yang tak besh nye nak sangat kaler pepel tapi takde..so beli je lah pink n black

nanti nak beli ag kaler purple...weeee~~~~~


Responses

8 Respones to "Fesyen Terkini Anak Tudung Awning"

AMIRA IS MIRA said...

bole tawu x bape rate ank tudung awning nie:)text kat blog ok...sgt nak tawu


April 19, 2010 at 8:25 PM
ambooyats said...

rate? apo bondo tu..nk bg rate 1-10 ke


April 19, 2010 at 8:30 PM
mimi said...

rate....mimi bgi 2/10


April 19, 2010 at 8:57 PM
ambooyats said...

huhuk cketny..6/10 kut cz y laen tu dah pnh try..xbesh sgt ni ok sket

mimi ske y cmne


April 19, 2010 at 9:06 PM
Kyuubi_85 said...

mmg dah bermacam-mcm jenis tudung skrg ni kan?


April 19, 2010 at 10:08 PM
ambooyats said...

yups!..macam2 ada :)
kyuubi pakai tudung gak ke


April 19, 2010 at 10:11 PM
aZHIeeDA said...

ni anak tudung syria ke??


April 20, 2010 at 8:32 PM
ambooyats said...

a'ah cam syria nye..


April 21, 2010 at 6:20 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com