Cara Meningkatkan Trafik Dengan Cepat




sepanjang minggu2 exam ni trafik kat blog ni ciput jek

nak update pun jarang2..kalo update pon ntah pape la yang aku tulis ni

aku sendiri pon tak sonok nak bace..huhuk

so berbalik kepada tajuk

Cara Meningkatkan Trafik Dengan Cepat

||

||


||

hurmm..aku pun baru nak stdy bende ni

kalo dah jumpe nt aku share kat sni k

peace (^,^)Y





Responses

8 Respones to "Cara Meningkatkan Trafik Dengan Cepat"

hans said...

blogwalking
update entry
itu jer lah
hahaha


April 24, 2010 at 11:32 PM
ambooyats said...

hihik..tu r tu je y tmampu stkt ni :)


April 25, 2010 at 12:34 AM
ked :) said...

laaa..ingatkan nk blaja skali :D


April 25, 2010 at 5:28 PM
Kyuubi_85 said...

update bnyk2 dlm sehari pastu ping kat gb, leh dpt trafic jg mcm tu. :D


April 25, 2010 at 6:44 PM
ambooyats said...

cam tu eh..gb tu mende :?


April 25, 2010 at 8:02 PM
Aidi-Safuan said...

HAHAA...tajuk yang sungguh mantap. :p


April 26, 2010 at 9:53 PM
~ ( LayDee_N ) ~ said...

gb tu geng blogger.. try la. join geng blogger. hasil yg agak mmuaskan.. hehehe.. promote lak aku ni.


April 29, 2010 at 5:33 PM
ambooyats said...

hahak..owh yke igtkn google bot ^^


April 29, 2010 at 6:24 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com