Belaian lelaki jambu



tajuk entry kali ni agak xx sket..well tajuk ni amek dari Metro ari ni..sape yang slalu bace Metro tu taw je lah kalo takde tajuk panas cegini bukan Metro namanya..right!


so nak cerita sikit tentang homoseksual atau lebih kerap dipanggil gay..apa sebab terjadinya GAY ni?

mengikut sejarah, sebenarnya golongan gay ni wujud sejak zaman Nabi Luth lagi. mean ni bukan benda baru cuma kemunculan golongan ni skrg semakin ketara lebih2 lagi dekat Eropah

macam mane pula nak kenal golongan gay ni? coz ade yang salah faham gay dan pondan same je. sebenarnya gay dan pondan adalah berbeza walaupun asalnya sama iaitu lelaki. kalo pondan memang senang sangat lah nak cam dari segi pemakaian yang ala2 pompuan, lembut, suke buat keje2 rumah pendek kate bersifat 'kegadisan' la gitew..tapi cmane pulak nak kenal gay?

Tips untuk mengenal Gay

1. diorang ni suke jaga penampilan tuk nampak sentiasa kemas. kalo y berketul2 tu suke pakai baju jenis ketat. dressing memang tip top..tapi ade jugak y simple jek

2. kalo ade pompuan seksi lalu depan diorang buat dek jek..huhuk nak wat cmane tak de feeling..

3. tapi kalo diorang duk perati lelaki lama2, minat la tu..yang tu memang gay

4. kalo berbual topik diorang berbeza sket dari lelaki sejati

5. satu lagi suke sangat komplen2

6. pastu kalu jalan berpegangan tangan n betepok tampar sesama lelaki..

n yang last skali

p/s: tuk gurls jgn pula terjatuh hati kat mereka2 ni nt sendiri juga y kuciwa..so take note this tips before memilih pasangan ..tu je lah tips yang boleh dikongsikan..kalu ade tips lain boleh share kat sini..sharing is caring (^,^)Y


Responses

4 Respones to "Belaian lelaki jambu"

ked :) said...

betul ke pasal jari tue??
fuh,,yg pasti aq bukan lelaki..
haha :D


April 18, 2010 at 1:38 PM
ambooyats said...

huhuk..tue tak pasti lak
betol kut..ermm


April 19, 2010 at 1:39 PM
Aisyah said...

eh eh... kalau prempuan jari x same llki ke??!?!?!


October 9, 2010 at 8:59 PM
Adhwa Yahaya said...

Saye suke perati lelaki hensem hahahaa... memang ade dalam kitab lame mengikut pandangan ulama' spt Mufti Zafeeruddin dari Deoband. Ade pon lelaki amrad (lelaki yg belum tumbuh janggut) ni fitnah di 10 kali ganda wanita cantik. Mmm... bab suke jaga kekemasan tu... sunnah apew... hehee... kesian kat lelaki yg dikatakn gay, lebih lagi dia muslim, ujian pergh... lain dari yg lain. sabo je laaa. Salaam Ramadhan Kareem. http://neokhilafah.blogspot.com/2010/06/inikah-jejaka-kacak-yang-perlu-ku-cari.html


July 30, 2011 at 2:14 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com