tagged dari Cik fie



buat julung2 kaliny ak telah di tagged oleh cik fie
tagged ni dh agak lame bru berkesempatan nak uat...sowi ye cik fie (:

1. 3 NAMES IN YOUR INBOX CELLPHONE?
- Ct
- farah
- ned


2. YOUR MAIN RINGTONE?
- tomat, wali band (T_T) nak nyanyi sket ingat2..ingat mati (stop!sore xsedap..hurmm)


3. WHAT U DID AT 12 LAST NIGHT?
- picit2 nuff..hihik


4 . WHO WAS THE LAST PERSON U WENT OUT WITH? WHERE?
- g jln.TAR gn member

5. THE COLOR OF THE T'SHIRT YOU'RE WEARING? NOW?
-  biru


6. THE LAST THING U DID?
- jawab tagged ni r

7. 3 OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS?
- lappy
- enset
- compact powder

8. THE COLOR OF YOUR BEDROOM?
- bilik hostel y dicat cream (cream ke putih ekk..tak sure)

9. HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW?
- lebih dari sekupang

11. YOUR FAVORITE SONG?
- negaraku~(patriotik sungguh)

12. WHAT WILL U DO NEXT WEEKEND
- study...dah nk final exam dowh

13. WHEN WAS THE LAST TIME U SAW UR MOM?
- 4 bulan lepas ): mishhh~~~

14. WHERE IS SHE NOW?
- kat umah

15. WHEN WAS THE LAST TIME YOU TALKED TO YOUR PARENTS?
- baru kejap td


16. WHO IS THE LAST PERSON THAT TEXTED U?
- ermm..hurmmm spe ek tak ingat

17.WHERE DID U HAVE UR DINNER LASTNIGHT?
- kat cafe..tu je tempat y ade


18. THE LAST SURPRISE YOU GOT?
- ni memang suprise sangat, last week kitorang ade dinner so dgn bertuahny dpt la lucky draw..nak tau pe hadiahny???note book n pensel hotel tmpt ktorg dinner tu..hmm nmpk sgt nk save bajet dah la kitorg bayar mahal oke..kalo buku baru takpe gak ni ad kuning2 )=.

19. LAST THING U BORROWED FROM UR FRIENDS?
- pjm buku nak photostat.

20. WHO IS UR BF/GF OR HUSBAND/WIFE?
- teetttt...

21. WHAT DO YOU FEEL NOW?
- tetibe blurr lpas jawap soklan atas tu

22. WANNA SHARE WITH WHO?
- ade ke yang sudi..huhuk

23. WHO KNOWS UR SECRET?
- myself

24 .THEY KEEP UR SECRET?
- yea..

25. ARE YOU ANGRY WITH SOMEONE?
- tak lah sgt, tapi mase jejalan tadi masuk lah satu kedai mainan ni..saje nak usha2 sume pon comey2..so pekerja lelaki tu pun tanyelah "nak bagi mainan tuk sape , adik ke?' aku dgn selamba jawap. "tak lah anak" (nak cakap anak sedara panjang sangat) pastu die tanya lg "anak lelaki ke pompuan" aku cakapla "ermm..entahlah ramai" (ye lah anak sedara aku dah bederet, kalo nak beli tuk suma pokai dibuatny) pastu pekerja tu pun dgn selamba cakap "ehh..ni kilang anak ke apa". (T_T )

26. WHAT DO YOU ORDER AT MCD?
- mc deluxe value meal

27.THE LAST TIME YOU FELT SO SAD?
- tak ingat pulok

28. WHAT IS UR WISH FOR TOMORROW?
- harap bley bernafas ag~~syahdu

29. WHO WILL U TAG NEXT?
trexcute
kura
♥ sape rase nak bt silelah ye



Responses

2 Respones to "tagged dari Cik fie"

TENTANG KURA2 said...

terima kasih sebab mentag saya...
slps tu kura2 kena buat apa???


April 1, 2010 at 5:57 PM
TENTANG KURA2 said...

tenkiu2 sbb tag..

slps tu kura2 kena buat apa??


April 1, 2010 at 5:58 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com