pooonnn...pooonnn



ari ni mud nak menulis datang lagi
bukan ape saje nak cite pasal sikap pemandu ni
||
smlm lepas habis lecture terus ingat nak balik bilik
so kitorang pon keluar ikut gate belakang
sedang syok2 berbual, berlengang kangkung menuju gate bagai itik pulang petang
||
||
tiba-tiba!!
||
Poooooon!!!!!!!!
||
ade keta hon dr blakang!!!ase nak tecabut jantung aku!
kalo setakat bunyik poon2..abg kasem tak pe juga
nasib baek aku takde sakit jantung, kalo tak free2 masuk sepital
||
yang geramny kalo die nak hon2 kat highway ke jalan raye ke tak pe lah
ni depan tu adalah jalan mati oke!
xtually gate tu xpenah dibukak untuk laluan kereta, so kalo nak keluar masuk kena ikut pintu gate depan juga
maybe die tak perasan kot kat situ tak leh keluar, tapi janganlah konfiden sangat sampai nk hon2 owg
||
pastu aku tegok muke die blurr..tak tau nak kemana dah agakny
kalo nak sondol je pagar tu konfem kete myvi die tu remuk, kalo kete kebal xpe lah
hoho~~nak turn balik payah gak cz jalan sehala
pastu pak gad suh die reverse, keluar ikt pintu depan
nasib baik cermin kete die tertutup kalo tak mesti die sedih kitorg gelakkan die :'(
tulah hon owg lagi, kan pak gad dah sound balik
||
p/s: jgn suke jalan kat tengah jln raya untuk mengelakkan kemalangan dan anda di hon (pesanan ditaja oleh amb00yats)


Responses

2 Respones to "pooonnn...pooonnn"

BezBuddy said...

jln mati ktne eg??hehe


March 27, 2010 at 10:18 PM
ambooyats said...

huhuk..jln tu xle mati just xleh lalu..ad palang besar punyaaa


March 27, 2010 at 11:34 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com