MENJANA DUIT TANPA MODAL



hari ni amb00yats nak cerita sedikit tentang cara mendapatkan duit melalui internet tanpa sebarang modal.
anda akan rugi besar sekiranya internet yang ada tidak dimanfaatkan sepenuhnya.
apa salahnya sambil layan facebook dan blog sambil cari duit. Bagi sye 5 minit je boleh?

mari sertai saya di Catcheye!!
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia, apa yang menariknya anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini. Ya,mudah saja, klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit, malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak anda akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..banyak tu ..

korang rugi besar kalau tak bertindak sekarang! jom join saya..benda ni 100% percuma..
tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..keahlian catcheye kini mencecah 30, 000 orang.

Cara untuk register:

1.klik link ini Catcheye

2.klik join catcheye now

3.Isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawapan salah pendaftaran tidak diterima)

5.klik agree and proceed..Ok siap

MUDAH BUKAN? APA TUNGGU LAGI DAFTAR SEKARANG!!!


Responses

0 Respones to "MENJANA DUIT TANPA MODAL"

Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com