!!!...hadiah oh hadiah...!!!



ade dua hari lagi sebelum tarikh tutup ambooyats giveaway
saye selaku tuah tanah tengah memerah sel-sel otak pikir hadiah pe nak bagi kat uoll yang dah join
giveaway dah nak hampir sebulan tak tau nak bagi hadiah pe lagi..huhuk
mostly y join gadis-gadis n wanitas-wanitas (s for plural hihik)
so yang terlintas kat kepale skang nak bagi
||

pashmina/shawl...
kalo pemenang betuah tu lelaki tak pe kan boleh bagi kat mak ke mak we ke..huhu~
||
||
yang ni pulak tuk da lucky one
||

handbag
beg ni seswai bawak g dinner atau g mane2 y korang suke lah..skang kan mane2 uni tengah sebok gan dinner kolej la dinner fakulti ag boleh lah begaye gan beg ni
||


ade dua cara nak pakai beg ni..first gune gan tali, then kalo taknak pakai tali tu pon boleh
||
||
hmmm...nak bg ape lg eh
sat tengah pikir....huhuks
any idea???

p/s: to all contestant rajin2 la jenguk blog ambooyats yer...nama uoll tuk cabutan nt akn ditambah so peluang lebih cerah...ngehngeh


Responses

10 Respones to "!!!...hadiah oh hadiah...!!!"

nEa FleriDa said...

nk sumbangkn idea nih :) leh bg brooch, n purse blh gk.. :) hehe!


March 29, 2010 at 6:27 PM
ambooyats said...

hihik..idea y menarek
akn diushakn..tengs nea(=


March 29, 2010 at 6:43 PM
bellar0ssa said...

huhu tak sabar aku nak tahu.agak2 bertuah tak aku ni ek.


March 29, 2010 at 6:44 PM
ambooyats said...

kalo nk taw kne tunguu~~
bella xnk share idea ke..tataw nk bg pe lg


March 29, 2010 at 6:53 PM
miSs Q™ said...

cik ambooyats.
entri sy dah siap..
nak join! nak join!

baru je nampak draw luck ni kat cni..
heee.

sempat lagi kan?

ni link sy :D

http://sukasuki-siretrokuchalana.blogspot.com/2010/03/amb00yats-give4way.html

tq <3


March 30, 2010 at 5:03 PM
NaNaJoe said...

try la bg brg set penjagaan diri ke..yg mcm ade kat watson tu..heheh...nyebok jew bg cadangan ni~~


March 30, 2010 at 10:46 PM
ambooyats said...

erm ade gak pkir nk bg y tu cam masker garnier..suke pakai


March 30, 2010 at 11:21 PM
MyaFiza said...

wahh...menarik hadiahnya...
tak sabar nak tahu sape yg bertuah tu..huhu..


March 31, 2010 at 1:19 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com