earth hour



tadi kuar je dari pintu bilik dunia jadi gelap..
aikk..asal gelap ni bilik aku terang benderang je
takkan kolej tak bayar bil api, tak pun bebudak ni malas nak on lampu kat koridor saje nak aku juga yang on (kunun rajin la tu)
||
owhh..baru teringat ari ni Earth Hour
huhuk..nmpak sangat tak ambek pusing
pastu terpikir sesaat *aku sorang je ke y tak celebrate earth hour ke ad lagi orang2 y same spesies cam aku*
||
then, cepat2 g hujung koridor...motif??nak tengok lampu klcc
 klcc dr hujug koridor
hoho~~lampu klcc pun tak tutup, kate earth hour
so bukan ak sorang je lah y tak off lampu (=



Responses

4 Respones to "earth hour"

joe budu said...

hahahaha.. ironik..


March 28, 2010 at 5:49 AM
ambooyats said...

ngehngeh...ironik ke ironman


March 28, 2010 at 10:28 AM
bellar0ssa said...

hehe, klcc tu byk woo gune lampu.kene padam.wajib.lol


March 28, 2010 at 4:50 PM
ambooyats said...

hmm..taw xpe ironman lupe nk padam kut (=


March 28, 2010 at 6:59 PM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com