Aina : "Wedding Contest"



 dgn SukE citeny sye nak join
Aina : "Wedding Contest"
sape nak join klik SINI
||




Apakah hadiah perkahwinan yang paling ideal drpd kawan² untuk aina dan kenapa.?

 hadiah perkahwinan yang paling ideal tak lain tak bukan ialah
||
||
||
jeng..jeng..jeng..
||
||
||
botol susu...
||
||
||
huhuk kenapa ak pilih botol susu?
xtually ad nostalgiah di sebaliknye huhuk
cherita bermula...
mase tu ak kecik ag umo 9 tahun..ak gan family g lah kenduri kawen akak sedara, bebudak biaselah suke g kenduri kawin ni dah lah dapat makan free, tegok pengantin kene mekap lawa2 (jeles oke), tegok org main kompang mcm2 lg la..so ble selesai dah majlis pengantin pon masuk bilik utk meneruskan upacara...upacara ape!!!..bukak hadiah laa..ak nak jugek nyebok xcited tengok hadiah y belambak2...pastu pgantin pmpuan bukak la hadiah kotak kecil nih..bile dah bukak ap y kuar dr kotak tu adlh sebijik botol susu!!!..pengantin pompuan n llaki pn saling berpandangan..senyum2 kocheng (sungguh sweet oke)..tbe2 macik2 nenek2 y ad dlm blk tu gelak bersahut-sahutan ..riuh satu bilik..
||
aku tersenyum je bukan lambat pickup..wlopn kecik ag ak faham mksd dsebalik hadiah tu huhuk (:
||
myb nilah mesej dsebalik botol susu itu: "semoga cepat dikurniakan baby, ni ak da siap belikan ko botol susu xyah susah2 lg ko nak beli jimat belanja"

p/s: kpd bakal pengantin, sesape y dpt hadiah botol susu tu maksudnye "semoge cepat dapat baby y cumel2"..lg byk botol susu lg ramai baby korg..tu kire doa taw (=



Responses

3 Respones to "Aina : "Wedding Contest""

Cik aiNa said...

hahaa..jom ramai² pakat bagi hadiah botol susu kat aina..sbb nak dpt baby cepat²..hahaa


March 19, 2010 at 7:06 PM
bellar0ssa said...

huhu comel2..muahaha.


March 20, 2010 at 4:49 AM
Return to top of page Copyright © 2013 | ambooyat.com